Pupelių troškinys su mėsa

Pupelių troškinys su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, raudonos, 1 stiklinė
  • Pupelės, raudonos, 1 stiklinė
  • Svogūnai, labai mažiukai, 15 vienetų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiauliena, 300 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
romualda
2011-01-14 16:55
Lengva atrodo visai....
(anonimas)
2010-02-20 09:22