Puri ryžių košė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, 0.5 stiklinės
- Moliūgai, 0.5 kilogramo
- Pienas, 0.5 litro
- Sviestas, 50 gramų
- Druska
- Karis
- Razinos, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Moliūgą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka, pridėkite ryžių, supilkite pieną, berkite razinas, kario miltelius ir viską išmaišykite. Viską sudėkite į garų dubenį (į puodo apačią pilkite nedidelį kiekį vandens) ir virkite 15 - 20 minučių, kol košė taps puri. Patiekite su cukrumi ir sviestu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai