Puri ryžių košė

Puri ryžių košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, 0.5 stiklinės
  • Moliūgai, 0.5 kilogramo
  • Pienas, 0.5 litro
  • Sviestas, 50 gramų
  • Druska
  • Karis
  • Razinos, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Moliūgą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka, pridėkite ryžių, supilkite pieną, berkite razinas, kario miltelius ir viską išmaišykite. Viską sudėkite į garų dubenį (į puodo apačią pilkite nedidelį kiekį vandens) ir virkite 15 - 20 minučių, kol košė taps puri. Patiekite su cukrumi ir sviestu.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai