Purūs blynai

Purūs blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 2.5 stiklinės
  • Mielės, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

1 stiklinė 250 ml talpos.

Į dubenį supilkite pieną, cukrų, mieles, ištirpintą sviestą ir išplakite, kad neliktų cukraus granulių.
Įmaišykite vanilinį cukrų.
Berkite miltus ir maišykite tešlą.

Įkaitintame aliejuje kepkite blynus. 1-2 šaukštai tešlos bus 1 blynas. Kepkite ant nedidelio kaitrumo ugnies. Kiekvieną blyno pusę kepkite apie 2 minutes. Blynų daug kartų nevartykite, užtenka apversti po vieną kartą, kad gražiai apkeptų. Jei dažnai vartysite, blynai subliukš ir nebus purūs.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
blynu megeja
2014-07-13 11:23
man patiko (y)
gerda
2013-10-29 16:29
man labai patiko
gdfhdfjyygj
2013-10-29 16:27
man patiko
zemera
2012-02-02 14:45
man labai viskas skanu