Purūs blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 2.5 stiklinės
- Mielės, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
1 stiklinė 250 ml talpos.
Į dubenį supilkite pieną, cukrų, mieles, ištirpintą sviestą ir išplakite, kad neliktų cukraus granulių.
Įmaišykite vanilinį cukrų.
Berkite miltus ir maišykite tešlą.
Įkaitintame aliejuje kepkite blynus. 1-2 šaukštai tešlos bus 1 blynas. Kepkite ant nedidelio kaitrumo ugnies. Kiekvieną blyno pusę kepkite apie 2 minutes. Blynų daug kartų nevartykite, užtenka apversti po vieną kartą, kad gražiai apkeptų. Jei dažnai vartysite, blynai subliukš ir nebus purūs.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-29 16:29
man labai patiko
2013-10-29 16:27
man patiko
2012-02-02 14:45
man labai viskas skanu
2014-07-13 11:23