Purus obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, baltymai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Obuolių sėklizdžiai išpjaunami, nulupami, sudedami į keptuvę, užpilami trupučiu vandens, iškepami. Dar karšti pertrinami kiaurasamtyje, įberiama 1 stiklinė cukraus, virinama maišant, kol sutirštės. Ataušinama, supilami 5 kiaušinių baltymai, trinama mediniu šaukštu, kol pabals. Masė sudedama į sviestu išteptą indą, įdedama į šaldytuvą.
Kai norėsime valgyti purų pyragą, keliose vietose įpjausime peiliu ir įkišime į karštą orkaitę. Kai pyragas pakils ir paraus, bus galima jį valgyti su grietine, pienu arba svarainių sirupu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-27 13:19
jei cia obuoliu pyragas,tai as balerina
2011-08-20 17:23
matyt miltus pamirso
2010-11-07 11:49
manau per mazai ingredijantu. ; ]
2014-08-12 18:18