Purus pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Džiūvėsėliai, 200 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Obuoliai, 4 vienetai
- Citrinos, žievelė, 0.5 vieneto
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo. Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė, išspaudžiamos jos sultys. Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai. Tešla supilama į sviestu išteptą formą ir kepama apie 30 min.
Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinėle ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-02 22:50