Purus pyragas

Purus pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Džiūvėsėliai, 200 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Citrinos, žievelė, 0.5 vieneto
  • Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:

Tryniai su cukrumi ištrinami iki purumo. Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė, išspaudžiamos jos sultys. Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai. Tešla supilama į sviestu išteptą formą ir kepama apie 30 min.
Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinėle ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kepusi
2009-12-02 22:50
visai paprastas ir skanus pyragas.