Purūs SPELTOS blyneliai

Purūs SPELTOS blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, SPELTA, 100 gramų
  • Pasukos, 200 mililitrų
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
    Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
    Suberti miltus ir kepimo miltelius.

  2. Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
    Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Raimonda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
JOANA
2017-01-08 12:43
SKANU