Purūs SPELTOS blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, SPELTA, 100 gramų
- Pasukos, 200 mililitrų
- Aliejus, 50 mililitrų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-08 12:43