Purus varškės sūrio apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškės sūris, 500 gramų
- Fermentinis sūris, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Pienas, 100 mililitrų
- Manų kruopos, 5 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Manus užpilti pienu. Palaukti kol išbrinks.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Varškės sūrį gerai sutrinti, sumaišyti su manais, kiaušiniais ir cukrumi, smulkiai tarkuotu sūriu. Viską labai gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į aliejumi sutepta kepimo formą. Kepti kol gražiai apskrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai