Putpelės obuolių sultyse

Putpelės obuolių sultyse
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Putpelė, 2 vienetai
  • Obuolių sultys, geriausia naminės, 1 stiklinė
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Kvapieji pipirai
  • Brendis, 4 valgomieji šaukštai
  • Obelių aliejus
Gaminimo instrukcija:

Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.


Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai