Pynė su džemu

Pynė su džemu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 500 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, 190 gramų
  • Mielės, sausos, 10 gramų
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Džemas, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinus, įmušti kiaušinius. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, supilti masę iš puodo ir viską gerai išmaišyti. Jei reikia, įdėti miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikti 30 - 40 min., kad tešla pakiltų. Pakilusią tešlą iškočioti ilgom juostom,užtepti džemo,užspausti kraštus ir susukti.Patepti plaktu kiaušiniu,ir dar palikti apie 20 min,kad pakiltų.Kepti 170°C temp., kol gražiai paruduoja.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julija
2016-04-02 20:12
10 g. mieliu tikrai neuztenka, reikia bent 20 g.