Pyragas "Apelsinas"

Pyragas "Apelsinas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 320 gramų
  • Moliūgai, 250 gramų
  • Cukrus, 200
  • Aliejus, 100 mililitrų
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Apelsinai, žievelė, 1 valgomasis šaukštas
  • Abrikosai, džiovinti, 75 gramai
  • Citrinos, džiovintos, 75 gramai
  • Migdolai, 60 gramų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės.Aliejų išplakite su cukrumi,įmaišykite moliūgo tyrę,citrinų sultis,apelsino žievelę,sodą ir vanilę,išmaišykite.Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepti 170°C temp. orkaitėje apie 50 min.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą