Pyragas "Apelsinas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 320 gramų
- Moliūgai, 250 gramų
- Cukrus, 200
- Aliejus, 100 mililitrų
- Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Apelsinai, žievelė, 1 valgomasis šaukštas
- Abrikosai, džiovinti, 75 gramai
- Citrinos, džiovintos, 75 gramai
- Migdolai, 60 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės.Aliejų išplakite su cukrumi,įmaišykite moliūgo tyrę,citrinų sultis,apelsino žievelę,sodą ir vanilę,išmaišykite.Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepti 170°C temp. orkaitėje apie 50 min.
» Rašyti komentarą