Pyragas "Kiaušinienė"

Pyragas "Kiaušinienė"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 4 valgomieji šaukštai
Kremui:
  • Kiaušiniai, didelis (trynys), 1 vienetas
  • Cukrus, 50 gramų
  • Miltai, 25 mililitrai
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Vanilė, (truputis)
  • Abrikosai, konservuoti, 1 skardinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.

  2. Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.

    Kremo gaminimas:
    Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą