Pyragas "Kiaušinienė"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, didelis (trynys), 1 vienetas
- Cukrus, 50 gramų
- Miltai, 25 mililitrai
- Pienas, 300 mililitrų
- Vanilė, (truputis)
- Abrikosai, konservuoti, 1 skardinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.
Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
» Rašyti komentarą