Pyragas "Obuolinis"
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Obuoliai, 6 vienetai
 - Kiaušiniai, 4 vienetai
 - Miltai, 1.5 stiklinės
 - Cukrus, 1 stiklinė
 - Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
 - Aliejus, 0.5 stiklinės
 - Cinamonas
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 12
                                        
                    Obuolius nulupti, išminti sėklas, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu.
Ruošti tešla. Į dubenį mušti po vieną kaiušinį plakant, ir dalimis suberti visą cukrų. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišyti. Galiausiai supilti aliejų ir išmaišyti.
Į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi piltį pusę tešlos, ant jos išdėlioti obuolių sluoksnį, vėl supilti tešlą, ir viršų papuošti likusiais obuoliais.
Kepti iki 180 °C orkaitėje, kol įsmeigus medinį pagaliuką, jis bus sausas. Labai skanu su karamelianiais ledais! Skanaus!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-11-05 11:04
Kaip iekepti pyraga
                    
2015-12-30 21:35