Pyragas "Obuolinis"

Pyragas "Obuolinis"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Miltai, 1.5 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Cinamonas
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nulupti, išminti sėklas, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu.

  2. Ruošti tešla. Į dubenį mušti po vieną kaiušinį plakant, ir dalimis suberti visą cukrų. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišyti. Galiausiai supilti aliejų ir išmaišyti.

  3. Į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi piltį pusę tešlos, ant jos išdėlioti obuolių sluoksnį, vėl supilti tešlą, ir viršų papuošti likusiais obuoliais.

  4. Kepti iki 180 °C orkaitėje, kol įsmeigus medinį pagaliuką, jis bus sausas. Labai skanu su karamelianiais ledais! Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ingrida
2015-12-30 21:35
Juk labai paprasta☺
jolita Machtalian
2015-11-05 11:04
Kaip iekepti pyraga