Pyragas "Obuolinis"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 6 vienetai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Miltai, 1.5 stiklinės
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Cinamonas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Obuolius nulupti, išminti sėklas, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu.
Ruošti tešla. Į dubenį mušti po vieną kaiušinį plakant, ir dalimis suberti visą cukrų. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišyti. Galiausiai supilti aliejų ir išmaišyti.
Į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi piltį pusę tešlos, ant jos išdėlioti obuolių sluoksnį, vėl supilti tešlą, ir viršų papuošti likusiais obuoliais.
Kepti iki 180 °C orkaitėje, kol įsmeigus medinį pagaliuką, jis bus sausas. Labai skanu su karamelianiais ledais! Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-05 11:04
Kaip iekepti pyraga
2015-12-30 21:35