Pyragas "Prie arbatos"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vaisiai, džiovinti, smulkinti (abrikosai, datulės, razinos, sapnguolės ir t.t.), 125 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Cukraus pudra
- Brendis, 75 mililitrai
- Sviestas, 200 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai