Pyragas su kondensuotu pienu

Pyragas su kondensuotu pienu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kondensuotas pienas, indelis, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Soda, nugesinta actu, 1.5 arbatinio šaukštelio
Pertepimui:
  • Grietinė, 300 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus, 1 pakelis
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys
  • Riešutai, žemės, smulkinti
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai kiaušinius išplakite su kondensuotu pienu, įmaišykite persijotus miltus ir sodą nugesintą actu. Viską gerai išmaišyti, kad gautųsi vientisa masė. Masę supilkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą ir kepkite 180 °C temp. apie 20 - 25 min. Ataušusį kepinį perpjaukite į dvi dalis.

  2. Kremui želatiną išbrinkinkite piene, po to pakaitinkite ant ugnies, kad želatina ištirptų. Atšaldytą grietinę išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi , citrinos sultimis ir galiausiai pilkite atvėsusią ištirpintą želatiną. Kremu sutepkite kepinį, viršų taip pat aptepkite kremu ir papuoškite turimais vaisiais arba apibarstykite smulkintais riešutais. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Pauliens
2017-05-02 10:13
Kontrimiens