Pyragas su kondensuotu pienu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kondensuotas pienas, indelis, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Soda, nugesinta actu, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Grietinė, 300 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys
- Riešutai, žemės, smulkinti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai kiaušinius išplakite su kondensuotu pienu, įmaišykite persijotus miltus ir sodą nugesintą actu. Viską gerai išmaišyti, kad gautųsi vientisa masė. Masę supilkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą ir kepkite 180 °C temp. apie 20 - 25 min. Ataušusį kepinį perpjaukite į dvi dalis.
Kremui želatiną išbrinkinkite piene, po to pakaitinkite ant ugnies, kad želatina ištirptų. Atšaldytą grietinę išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi , citrinos sultimis ir galiausiai pilkite atvėsusią ištirpintą želatiną. Kremu sutepkite kepinį, viršų taip pat aptepkite kremu ir papuoškite turimais vaisiais arba apibarstykite smulkintais riešutais. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-05-02 10:13