Pyragas su mėsa

Pyragas su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, tešlai, 200 gramų
  • Alus, bet koks, tešlai, 150 mililitrų
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 450 gramų
  • Druska, įdaras 2
  • Vištienos filė, įdaras 1, 400 gramų
  • Svogūnai, laiškai, įdaras 2, 150 gramų
  • Druska, įdaras 2
  • Juodieji pipirai, įdaras 1
  • Aliejus, įdaras 1
  • Kiaušiniai, virti, įdaras 2, 3 vienetai
  • Sūris, fermentinis, įdaras 2, 100 gramų
  • Svogūnai, laiškai, įdaras 2
  • Druska, įdaras 2
Gaminimo instrukcija:

Įdaras 1: Susmulkintus svogūnus pakepiname 2 minutes. Sudedame susmulkintą vištieną, prieskonius ir kepiname 15 minučių.

Įdaras 2: Susmulkiname kiaušinius ir sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, sutarkuotu sūriu ir druska.

Minkštą sviestą išsukame su šaukšteliu druskos. Įmaišome alų ir miltus. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiojame iki 24 cm skersmens apvalaus blyno.

Vieną tešlos lapą įtiesiame į kepimo formą. Sudedame įdarą 1 ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Sudedame įdarą 2 ir užtiesiame likusį tešlos lapą.
Tešlą subadome šakute.

Kepame 40-45 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai