Pyragas su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, tešlai, 200 gramų
- Alus, bet koks, tešlai, 150 mililitrų
- Kvietiniai miltai, tešlai, 450 gramų
- Druska, įdaras 2
- Vištienos filė, įdaras 1, 400 gramų
- Svogūnai, laiškai, įdaras 2, 150 gramų
- Druska, įdaras 2
- Juodieji pipirai, įdaras 1
- Aliejus, įdaras 1
- Kiaušiniai, virti, įdaras 2, 3 vienetai
- Sūris, fermentinis, įdaras 2, 100 gramų
- Svogūnai, laiškai, įdaras 2
- Druska, įdaras 2
Gaminimo instrukcija:
Įdaras 1: Susmulkintus svogūnus pakepiname 2 minutes. Sudedame susmulkintą vištieną, prieskonius ir kepiname 15 minučių.
Įdaras 2: Susmulkiname kiaušinius ir sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, sutarkuotu sūriu ir druska.
Minkštą sviestą išsukame su šaukšteliu druskos. Įmaišome alų ir miltus. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiojame iki 24 cm skersmens apvalaus blyno.
Vieną tešlos lapą įtiesiame į kepimo formą. Sudedame įdarą 1 ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Sudedame įdarą 2 ir užtiesiame likusį tešlos lapą.
Tešlą subadome šakute.
Kepame 40-45 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai