Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Aliejus, 10 valgomųjų šaukštų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Soda, nugesinta su actu, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, nulupti, 5 vienetai
- Juodieji serbentai, uogienė, 5 valgomieji šaukštai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Įmaišykite į tešlą, sodą ir miltus. 
Pilkite 0,5 tešlos masės į paruoštą kepimo skardą (išklotą kepimo popieriumi), aptepkite uogiene, supilkite likusią tešlą ir įspauskite į tešlą obuolių skilteles.
Kepkite apie 1 val. 180° C orkaitėje.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2014-08-24 20:31
Aš bandysiu kepti 
Manau bus skanus.
Kepiau panašų pyragą nors man tik 10 m. ,bet vis tiek labai skanus
                    
Manau bus skanus.
Kepiau panašų pyragą nors man tik 10 m. ,bet vis tiek labai skanus

2013-12-06 15:02
ar bandete kepti si pyraga???kaip gavosi??as dabar bandysiu kept
                    
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2016-07-06 14:02