Pyragas su persikais

Pyragas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Persikai, 7 vienetai
  • Miltai, 225 gramai
  • Cukrus, 75 gramai
  • Grietinėlė, 35%, 500 mililitrų
  • Cukraus pudra, 75 gramai
  • Sviestas, minkštas, 150 gramų
  • Pudingas, vanilinis, 2 pakeliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinio tryniu. Po truputį, beriant miltus, užminkyti vientisą tešlą. Iš jos iškočioti skritulį ir įtiesti į riebalais išteptą kepimo formą. Tešlą pusvalandžiui padėti į šaldytuvą.

  2. Į grietinėlę sudėti cukraus pudrą, pudingo miltelius, išplaktus kiaušinius ir gerai išsukti.

  3. Atšalusią tešlą kepti 200°C temp. orkaitėje 15 minučių. Išimti ir kiek atvėsinti.

  4. Persikus nuplauti, perpjauti pusiau, išimti kauliukus.

  5. Ant iškeptos tešlos supilti pudingo masę, į ją įspausti persikų puseles. Kepti 200°C temp. orkaitėje apie 45 minutes. Kai kepinys paruduos, uždengti folija.

  6. Iškepusį pyragą išimti iš orkaitės, atvėsinti ir pabarstyti cukraus pudra.



    Skanaus!

Porcijų skaičius: 7
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai