Pyragas su rabardarų džemu
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Miltai, 150 gramų
 - Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
 - Druska
 - Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
 - Džemas, rabarbarų, 100 mililitrų
 - Aliejus, 150 gramų
 - Grietinė, 150 mililitrų
 - Cukrus, 200 gramų
 - Kiaušiniai, 3 vienetai
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 12
                                        
                    Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus. Tešlą supilti į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos keliose vietose krsti po mažą šaukštelį rabarbarų džemo (bet nepadauginti). Kepti 30 min. 180° C orkaitėje. Po to aptepti likusiu džemu. Kepti dar 5-10 min. Kai iškeps ir pravės,  apibarstykite cukraus pudra. 
Skanaus!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-08-16 21:55
Reikes pabandyti įsikepti
                    
2015-09-27 13:06