Pyragas su rabardarų džemu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Džemas, rabarbarų, 100 mililitrų
- Aliejus, 150 gramų
- Grietinė, 150 mililitrų
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus. Tešlą supilti į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos keliose vietose krsti po mažą šaukštelį rabarbarų džemo (bet nepadauginti). Kepti 30 min. 180° C orkaitėje. Po to aptepti likusiu džemu. Kepti dar 5-10 min. Kai iškeps ir pravės, apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-16 21:55
Reikes pabandyti įsikepti
2015-09-27 13:06