Pyragas su rabardarų džemu

Pyragas su rabardarų džemu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Džemas, rabarbarų, 100 mililitrų
  • Aliejus, 150 gramų
  • Grietinė, 150 mililitrų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus. Tešlą supilti į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos keliose vietose krsti po mažą šaukštelį rabarbarų džemo (bet nepadauginti). Kepti 30 min. 180° C orkaitėje. Po to aptepti likusiu džemu. Kepti dar 5-10 min. Kai iškeps ir pravės, apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
weronika
2015-09-27 13:06
labas
Greta
2015-08-16 21:55
Reikes pabandyti įsikepti