Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bemielė sluoksniuota tešla, 1 vienetas
- Sūris, 200 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Dešrelės, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Mocarela sūris, 100 gramų
- Špinatai, 50 gramų
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Džiovintas bazilikas, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Bemielę tešlą pakloti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir patepti pomidorų padažu.
Špinatus pakepinti su sviesto. Varškę sumaišyti su kiaušiniu, druska, bazilikais ir atvėsusiais špinatais.
Viską dėti sluoksniais: ant tešlos dėti varškės masę, po to supjaustytas dešreles, sutarkuotą fermentinį sūrį, griežinėliais supjaustyti mocarelą. Įdarą sudėti taip, kad liktu tešlos užlenkti kraštelius. Viską aptepti plaktu kiaušiniu.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai