Pyragas su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 0.7 stiklinės
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Iš sviesto, miltų ir pieno paruošiamas padažas. Į jį suberiamas sūris, įpilama druskos ir pipirų. Masė atvėsinama ir atsargiai sumaišoma su atskirai išsuktais tryniais bei išplaktais baltymais. Paruošta tešla sukrečiama į sviestu išteptą formą. Pyragas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje arba garo vonioje 25 min. Masei visiškai sukepus, ugnis išjungiama, o pyragas orkaitėje palaikomas dar 10 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-25 12:33
2010-09-15 11:06