Pyragas su uogiene ir varške
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Cukrus, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sviestas, 150 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Aguonos, 200 gramų
- Uogienė, tiršta, 500 gramų
- Varškė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai