Pyragas su varškės įdaru

Pyragas su varškės įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota (bemielė), 500 gramų
  • Varškė, 500 gramų
  • Grietinė, 150 gramų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Vaisiai, džiovinti, 1 sauja
  • Sezamas, sėklos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į plakimo indą sudėkite varškę, grietinę, cukrų, įmuškite kiaušinius, suberkite krakmolą ir supilkite sultis. Plakite maksimalaus greičio režimu apie 1-2 minutes.
    Masė turi gautis vientisa ir puri.

  2. Kepimo formą (geriausia apvalią) išklokite kepimui skirtu popieriumi ir įtieskite tešlą, atkartodami kepimo skardos formą.

  3. Varškės masę supilkite ant tešlos. Vaisius galite įmaišyti į varškės masę arba supilti pusę varškės masės, tuomet suberti vaisius ir vėl ant viršaus likusią varškę, pyrago viršų papuošiau likusia tešlą.

  4. Viršų aptepiau kiaušinio plakiniu ir apibarsčiau sezamo sėklomis.

  5. Kepiau 200° C orkaitėje 30 minučių, po to temperatūrą sumažinau iki 180° C ir kepiau dar apie 20 - 30 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
lukas
2012-06-01 19:57
la bai neskanu jau geriau alu gersiu slikstus piragas