Pyragas su žuvies įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
- Kiaušiniai, išvirti, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės
- Žuvis, 250 gramų
- Kefyras, arba natūralus jogurtas, 400 mililitrų
- Kiaušiniai, išvirti, 2 vienetai
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai