Pyragas-tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 4 vienetai
- Cukrus, įdarui, 0.7 stiklinės
- Sviestas, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 4 vienetai
- Cukrus, įdarui, 0.7 stiklinės
- Žemės riešutai, įdarui, 400 gramų
- Juodasis šokoladas, įdarui, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Trynius išsukti su cukrumi ir sviestu iki vientisos masės. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti. Tešla gaunasi lipni. Palaikome ją 1 val. šaldytuve. Baltymus išplakti su cukrumi iki standumo, iš lėto įmaišyti kapotus žemės riešutus (be odelės). Tešlą padalinti į tris dalis, vieną dalį palikti kiek didesnę.
Vieną gabaliuką tešlos iškloti į torto formą (išteptą riebalais), apdėti puse baltymų kremo, ant viršaus dėti kitą gabaliuką tešlos, vėl baltymų kremą, ant viršaus paskutinį gabaliuką (didesnį) tešlos. Kepti apie 40min 170-180C orkaitėje. Tortą išimti ir gerai atšaldyti. Tada aptepti lydytu šokoladu. Čia maždaug 20 cm torto formai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-18 18:22
as noreceu torto
2013-12-18 18:29