Pyragas "Trupinukas"

Pyragas "Trupinukas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 200 gramų
  • Aliejus, 200 gramų
  • Cukrus, nepilna, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 800 - 900
  • Uogienė, rūgštesnė
  • Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Grietinę išmaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi, tada pilamas aliejus, gerai ismaišoma, suberiami miltai su kepimo milteliais, viskas išmaišoma ir išminkoma tešla. Tešla padalinama į 2 lygias dalis. Vieną dalį išklojame kepimo skardoje, ant jos tepame uogienę, o ant viršaus užtarkuojame antrą tešlos dalį. Pyragą šauname į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min 220 laipsnių temperatūroje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jolita
2015-03-16 20:50
o kiausiniai?>



rita
2015-02-27 08:08
O su kuo cukru ismaisyti su lydytu sviestu.jeigu lydytas sviestas dedamas vietoj grietines
laima
2015-02-26 19:48
Miltu 800 gr ir truputi minkimui.
laima
2015-02-26 19:46
Grietinės visai nededu aliejaus irgi nededu. Detu vietoje šitu produktu išlydito sviesto 200 gr o visa kita kaip parašyta tik ne puse o 3čia dalį i šaldytuvą kad tarkuoti butu galima ant viršaus.
Jurate
2015-02-26 17:38
O kiek miltu gramu deti ?