Pyragas "Trupinukas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 200 gramų
- Aliejus, 200 gramų
- Cukrus, nepilna, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 800 - 900
- Uogienė, rūgštesnė
- Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Grietinę išmaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi, tada pilamas aliejus, gerai ismaišoma, suberiami miltai su kepimo milteliais, viskas išmaišoma ir išminkoma tešla. Tešla padalinama į 2 lygias dalis. Vieną dalį išklojame kepimo skardoje, ant jos tepame uogienę, o ant viršaus užtarkuojame antrą tešlos dalį. Pyragą šauname į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min 220 laipsnių temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-27 08:08
O su kuo cukru ismaisyti su lydytu sviestu.jeigu lydytas sviestas dedamas vietoj grietines
2015-02-26 19:48
Miltu 800 gr ir truputi minkimui.
2015-02-26 19:46
Grietinės visai nededu aliejaus irgi nededu. Detu vietoje šitu produktu išlydito sviesto 200 gr o visa kita kaip parašyta tik ne puse o 3čia dalį i šaldytuvą kad tarkuoti butu galima ant viršaus.
2015-02-26 17:38
O kiek miltu gramu deti ?
2015-03-16 20:50