Pyragėliai su frančipanu pagal J. Oliverį

Pyragėliai su frančipanu pagal J. Oliverį
Pyragėliai su frančipanu pagal Oliverį
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Jogurtas, natūralus, 150 gramų
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, 200 gramų
  • Džemas, mėgstamas, 100
Frančipani masei:
  • Migdolai, drožlės, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sviestas, 100 gramų
  • „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 100 gramų
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
  • Apelsinai, (žievelė), 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Užmaišome keksiukams tešlą.

  2. Sumaišome frančipano masę.

  3. Į formeles dedame tešlos, ant jos truputuką džemo, padengiame frančipano mase. Kepame apie 20 minučių 190°C temperatūroje.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Ramunė Matulienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai