Pyragėliai su frančipanu pagal J. Oliverį
Pyragėliai su frančipanu pagal Oliverį
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Jogurtas, natūralus, 150 gramų
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 200 gramų
- Džemas, mėgstamas, 100
- Migdolai, drožlės, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sviestas, 100 gramų
- „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 100 gramų
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
- Apelsinai, (žievelė), 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Užmaišome keksiukams tešlą.
Sumaišome frančipano masę.
Į formeles dedame tešlos, ant jos truputuką džemo, padengiame frančipano mase. Kepame apie 20 minučių 190°C temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai