Pyragėliai su mėsa

Pyragėliai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Šaltai rūkyta šoninė, 400 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
Tešlai:
  • Miltai, 500 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Miltai, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Dr. Oetker sausos mielės, 1 pakelis
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 žiupsnelis
Aptepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį berti pusę stiklinės miltų, mieles, cukrų, pilti pieną, viską išmaišyti, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 15 minučių. Įmušti kiaušinį, išmaišyti, supilti tirpintą sviestą, berti 500 gr miltų, druskos. Išminkyti tešlą, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 1 valandą.

  2. Įdarui pakepinti smulkintą šoninę su smulkintu svogūnu.

  3. Nuo pakilusios tešlos gnybti po gabalėlį, iškočioti į paplotėlį, dėti įdaro ir užspausti kraštus. Pyragėlius dėti į kepimo popieriumi išklotą skartą, aptepti aliejumi.

  4. Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dr. Oetker
» Rašyti komentarą