Pyragėliai su obuoliene
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai
- Cukrus, 100 gramų
- Kefyras, 400 mililitrų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Obuolienė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai