Pyragėliai su sūriu

Pyragėliai su sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kmynai, 1 sauja
  • Muskatas
  • Tešla, atšildyta, 400 gramų
  • Špinatai, smulkinti, 200 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 100 gramų
  • Sūris, feta, 200 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus nulupame, supjaustome ir patroškiname svieste. Sudedame špinatus, pasūdome, pabarstome pipirais, muskatu ir dar kelias minutes patroškinę, atvėsiname.
Kiaušinius ir fetą susmulkiname, sumaišome su tarkuotu parmezanu ir atvėsinta špinatų mase.
Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome kvadratėliais. Patepame lydytu sviestu ir ant viršaus uždedame špinatų ir sūrių masės. Kvadratėlius užlenkiame ir stipriai užspaudžiame kraštus.
Pyragėlių viršų patepame plaktu kiaušinio baltymu, apibarstome kmynais ir valandai padedame į šaldytuvą.
Kepame apie 30 minučių, 160 – 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Milda
2017-03-04 22:43
Nereikia teslos tepti sviestu. Nereikia pyragaiciu deti i saldytuva. Pyragaicius 1val palaikiau kambario temperaturoje, tai jie kepant graziai iskilo.
Marija
2016-11-01 19:52
Tikrai atrodo labai skaniai
Ūla
2016-11-01 19:51
Niam...noreciau