Pyragėliai su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kmynai, 1 sauja
- Muskatas
- Tešla, atšildyta, 400 gramų
- Špinatai, smulkinti, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Parmezano sūris, tarkuotas, 100 gramų
- Sūris, feta, 200 gramų
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus nulupame, supjaustome ir patroškiname svieste. Sudedame špinatus, pasūdome, pabarstome pipirais, muskatu ir dar kelias minutes patroškinę, atvėsiname.
Kiaušinius ir fetą susmulkiname, sumaišome su tarkuotu parmezanu ir atvėsinta špinatų mase.
Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome kvadratėliais. Patepame lydytu sviestu ir ant viršaus uždedame špinatų ir sūrių masės. Kvadratėlius užlenkiame ir stipriai užspaudžiame kraštus.
Pyragėlių viršų patepame plaktu kiaušinio baltymu, apibarstome kmynais ir valandai padedame į šaldytuvą.
Kepame apie 30 minučių, 160 – 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-01 19:52
Tikrai atrodo labai skaniai
2016-11-01 19:51
Niam...noreciau
2017-03-04 22:43