Pyragėliai su žuvimi
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota, 500 gramų
- Žuvis, filė, 200 gramų
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Varškė, kremas, tinka ir maskarpone, 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, fermentinis, 60 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Žuvį supjaustyti mažais kubeliais, apipilti sojos padažu. Galima įdėti susmulkintu žolelių – krapų, petražolių. Aš turėjau sušaldytų petražolių. Viską išmaišyti ir palikti.
Šaldytą tešlą (bemielė ar mielinė – kaip patinka) atitirpinti.
Varškės kremą galima nusipirkti – pvz. TARTARE be jokių priedų, arba pasigaminti – sumaišyti varškę su grietine arba grietinėle.
Sutarkuoti sūrį.
Tešlą supjaustyti į kvadratus, mano buvo 10x10. Į vidurį dedame žuvies įdarą, ant viršaus truputi varškės kremo. Užspausti kraštus, tačiau pats vidurys lieka atviras. Į tą atvirą vidurį dedame sūrio.
Pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu – tai nėra taip lengva :)
Kepti 180-190° C temperatūroje 20-25 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai