Rabarbarų drebučiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rabarbarai, supjaustyti, 2 stiklinės
- Cukrus, 1 stiklinė
- Gvazdikėliai
- Apelsinai, žievelė
- Vanduo, 3 stiklinės
- Želatina, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).
» Rašyti komentarą
» Komentarai