Rabarbarų drebučiai

Rabarbarų drebučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rabarbarai, supjaustyti, 2 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Gvazdikėliai
  • Apelsinai, žievelė
  • Vanduo, 3 stiklinės
  • Želatina, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:

Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).

» Rašyti komentarą
» Komentarai