Rabarbarų ir braškių uogienė

Rabarbarų ir braškių uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rabarbarai, pjaustyti kubeliais, 0.5 litro
  • Braškės, pjaustyti kubeliais, 0.5 litro
  • „Dansukker“ cukrus uogienėms, 0.5 kilogramo
  • Citrinos, sultys ir žievelės, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir maišydami virkite 5 minutes.

  2. Kruopščiai nugriebkite putas.

  3. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą