Rabarbarų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rabarbarai, 300 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Miltai, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Citrinos, sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai