Rabarbarų pyragas

Rabarbarų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rabarbarai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Citrinos, sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai