Rabarbarų pyragas

Rabarbarų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Rabarbarai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, išmaišyti, sudėti pjaustytus rabarbarus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
mantas
2013-06-08 15:10
kiek laiko reikia kepti rabarbaru piraga

as
2011-06-10 19:40

||e|ega|as
2010-06-03 21:31
mmmm.. jau kepam tikiuosi airiski rabarbarai nepaves kiek laiko reiketu kepti ?
ausryke
2009-11-04 10:56
jokios sodos ir kepimo milteliu nereikia, gerai isplakus kiausinius su cukrumi toks purus gaunasi pyragas
as toki pat kepu su obuoliais
Karolinitike
2009-08-10 13:15
Manau,kad cukraus butu galima deti siek tiek daugiau ir beabejo reiktu deti kepimo milteliu,mnanau,kad taip skaniau.