Rabarbarų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Rabarbarai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, išmaišyti, sudėti pjaustytus rabarbarus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-10 19:40
2010-06-03 21:31
mmmm.. jau kepam tikiuosi airiski rabarbarai nepaves kiek laiko reiketu kepti ?
2009-11-04 10:56
jokios sodos ir kepimo milteliu nereikia, gerai isplakus kiausinius su cukrumi toks purus gaunasi pyragas
as toki pat kepu su obuoliais
as toki pat kepu su obuoliais
2009-08-10 13:15
Manau,kad cukraus butu galima deti siek tiek daugiau ir beabejo reiktu deti kepimo milteliu,mnanau,kad taip skaniau.
2013-06-08 15:10