Rabarbarų uogienė

Rabarbarų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rabarbarai, 3 kilogramai
  • Cukrus, 2.5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:

Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vida
2012-05-22 15:47
Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis &#039amp;#039asaka&#039amp;#039;. puikus priedas prie ledu!
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно