Raganos kepsniukas

Raganos kepsniukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 8 vienetai
  • Mėsa, malta, 0.5 kilogramo
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Bulves sutarkuoti burokine trintuve, pabarstyti prieskoniais, druska, išmaišyti ir pusę dėti į riebalais išteptą skardą.
Į maltą mėsą sudėti pakepintus svogūnus (galima ir nekepintus, tiesiog kepintų aromatas kitoks), kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius, galima įpilti sultinio ar pieno, kad būtų sultingesnė, viską išmaišyti ir dėti ant bulvių sluoksnio.
Toliau sudėti likusius bulvių tarkius, viršų aptepti majonezu (galima ir netepti) šauti į įkaitintą orkaitę ir kepti (apie 45 min-1 val.).
Prieš baigiant kepti apibarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti, kol apskrus.
Patiekti su grietinės-sviesto padažu, grietine ar kitu padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Janina
2019-08-28 22:04
Aš darau taipkardos apačioje bulvės pjaustytos griežinėliais{Ir taip lipu į viršų},faršas,griežinėliais pjaustyti pomidorai,svogūnai griežinėliais,patepu
majonezu ir kepu,prieš baigiant užtarkuoju ferm.sūrio.Neužmirškite uždėti
prieskonių.Skanu,patiks.
Ona
2015-09-29 13:54
Pamirsote parasyti kiek kiausiniu reikia deti
alda
2015-04-29 13:14
Galima deti dar sluoksni tarkuotu morku ir supjaustytu pomidoru sumaisytu su prieskoniais, ar svogunu ir konservuotu zirneliu. Kas ko turi po ranka, bet viena karta bulves apacioj dedu, o kita - tik virsuj ☺
anna
2015-04-17 11:15
O kokioj temperaturoj kepti?kiek kiausiniu?
renata
2015-03-02 12:23
Labai skanu