Rageliai su kremu ir šilauogemis
Skanaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kreminė varškė, 400 gramų
- Bemielė sluoksniuota tešla, 400 gramų
- Šilauogės, 200 gramų
- Sviestas, 82%, 170 gramų
- Kondensuotas pienas, 0.5 skardinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai