Rageliai su kremu ir šilauogemis

Rageliai su kremu ir šilauogemis
Skanaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kreminė varškė, 400 gramų
  • Bemielė sluoksniuota tešla, 400 gramų
  • Šilauogės, 200 gramų
  • Sviestas, 82%, 170 gramų
  • Kondensuotas pienas, 0.5 skardinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.

  2. Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.

  3. Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.

  4. Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.

  5. Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.

  6. Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai