Raudonas grietinės padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 1 stiklinė
- Sultinys, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
- Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės, šviežios
Gaminimo instrukcija:
Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-23 14:04