Raudonas grietinės padažas

Raudonas grietinės padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Sultinys, 0.5 stiklinės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Prieskoninės žolelės, šviežios
Gaminimo instrukcija:

Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zivile
2016-02-23 14:04
Tobula.