Raudonasis padažas

Raudonasis padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 2 stiklinės
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Pomidorų padažas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Druska
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.

» Rašyti komentarą
» Komentarai