Raudonasis padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 2 stiklinės
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 0.5 vieneto
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Pomidorų padažas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
» Rašyti komentarą
» Komentarai