Raudongūžių kopūstų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, raudongūžiai, 500 gramų
- Razinos, 2 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, tyrė, 1 stiklinė
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Gvazdikėliai
- Muskatas
- Druska
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai