Raudongūžių kopūstų sriuba

Raudongūžių kopūstų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
  • Slyvos, džiovintos, 1 stiklinė
  • Kopūstai, raudongūžis, 1 vienetas
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Citrinos, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai