Raudongūžių kopūstų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Slyvos, džiovintos, 1 stiklinė
- Kopūstai, raudongūžis, 1 vienetas
- Bulvės, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinos, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai