Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile

Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Raudonieji serbentai, 1.5 kilogramo
  • Cukrus, 800 gramų
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Vanilės lazdelės, 1 vienetas
  • Migdolai, esencija, 6 lašai
Gaminimo instrukcija:
  1. Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.

  2. Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.

  3. Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .

  4. Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Alma
» Rašyti komentarą