Raudonųjų serbentų uogienė

Raudonųjų serbentų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Raudonieji serbentai, 1 kilogramas
  • Cukrus, 1.2 kilogramo
Gaminimo instrukcija:

Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama į puodą ir verdama, kol uogos pasidaro permatomos ir sirupas sutirštėja. Verdant uogienė dažnai sukratoma ir nugraibomos putos.
Uogienė į sterilius stiklainius supilstoma po to, kai atšąla, užsukama su kaitintais dangteliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
algis
2017-08-11 11:42
kodėl dangteliais užsukti kai atšala? Jei karštus užsuksiu, tai kas bus?
samant
2015-07-07 17:36
Labai gerais receptas
nina
2010-07-20 14:26
serbentai raudoni skanu bet ne uogiene o drebuciai nes tada seklyciu nebuna