Raudonųjų serbentų uogienė
![Raudonųjų serbentų uogienė Raudonųjų serbentų uogienė](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/5251.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Raudonieji serbentai, 1 kilogramas
- Cukrus, 1.2 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama į puodą ir verdama, kol uogos pasidaro permatomos ir sirupas sutirštėja. Verdant uogienė dažnai sukratoma ir nugraibomos putos.
Uogienė į sterilius stiklainius supilstoma po to, kai atšąla, užsukama su kaitintais dangteliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-07 17:36
Labai gerais receptas
2010-07-20 14:26
serbentai raudoni skanu bet ne uogiene o drebuciai nes tada seklyciu nebuna ![](/app/assets/smileys/13.gif)
![](/app/assets/smileys/13.gif)
2017-08-11 11:42