Rauginti agurkai su vynuogių lapais

Rauginti agurkai su vynuogių lapais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 7 skiltelės
  • Prieskoniai, rauginimui, 7 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 7 valgomieji šaukštai
  • Vynuogės, lapai, 2 saujos
  • Agurkai, (priklauso nuo agurkų dydžio) apie, 40 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Agurkus, nupjovus galiukus, apie 2 valandas reikėtų pamirkyti šaltam vandeny. Tuo metu gerai išplauname ir iškaitiname reikiamą kiekį litrinių stiklainių. Taip pat priskiname vynuogių lapų ir juos nuplikome verdančiu vandeniu.

Į stiklainius dedame po 5-6 vynuogių lapus, nubrauktą šaukštą druskos, skiltelę česnako ir arbatinį šaukštelį prieskonių rauginimui mišinio. Sandariai sugrūdame agurkus, iki viršaus užpilame šaltu (šulinio, gręžinio, šaltinio) vandeniu, uždarome pakaitintais plastikiniais dangteliais ir kuo skubiau nešam į vėsią patalpą. Valgyti juos galima tik po kelių mėnesių, bet traškumas ir skonis tikrai verti palaukti ir kelis mėnesius.

Skanaus!

» Rašyti komentarą