Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis

Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, rauginti, 500 gramų
  • Kiauliena, rūkytos ausys, 200 gramų
  • Kmynai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.

  2. Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.

  3. Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
    Skanaus

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai