Raugintos dilgėlės

Raugintos dilgėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dilgėlės, 5 kilogramai
  • Druska, 100 gramų
  • Morkos, 150 gramų
  • Obuoliai, 150 gramų
  • Bruknės, 50 gramų
  • Kmynai, 2 gramai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Jaunus dilgėlių ūglius nuplauti ir sudėti į emaliuotą arba ąžuolinį indą kartu su morkomis, obuoliais, bruknėmis arba spanguolėmis, kmynais, lauro lapeliais, pipirais ir druska. Paskui uždėti slėgtuvą. Po dviejų savaičių dilgėles galima vartoti sriuboms arba mėsos ir žuvies patiekalų uždarams.

» Rašyti komentarą
» Komentarai