Raugintų burokėlių barščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, šonkauliai, 500 gramų
- Burokėliai, rauginti, 2 vienetai
- Daržovės, prieskoninės, 100 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Lauro lapai, 1 vienetas
- Kvapieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai