Raugintų kopūstų bandelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Mielės
- Rauginti kopūstai
- Sultinys, kubeliais, 1 vienetas
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-22 21:59
kiek mieliu deti?
2015-05-31 14:26
tikras lietuviskas receptas raso ir nedaraso. Tai kiek turi buti mieliu? Juk ivairiai deadama mieliu i bulkuciu tesla.
2015-03-11 17:19
Kiek gr mieliu iu kokiu?
2015-08-24 11:12