Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Taukai (kiaulių), galima ir sviestą naudoti, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Rauginti kopūstai, 400 gramų
- Kiauliena, šonkauliai, 500 gramų
- Pupelės, 0.5 stiklinės
- Žirniai, 0.25 stiklinės
- Morkos, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:
Pupeles ir žirnius užmerkiame 5 valandoms ir apverdame. Iš kiaulienos šonkaulių išverdame sultinį. Užpilame kiaulienos šonkaulius 1 litru vandens ir verdame apie 30-35 minutes.
Raugintus kopūstus užpilame sultiniu, įdedame pomidorų padažo, taukų, burokine tarka sutarkuotą morką, pupeles, žirnius. Verdame apie 1 val. pamaišant. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberiame visus nurodytus prieskonius. Patiekiame sriubą su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-25 17:37