Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sultinys, jautienos, 2 litrai
- Rauginti kopūstai, 1 litras
- Grybai, džiovinti, 20 gramų
- Juodieji pipirai, žirneliais, 4 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Lauro lapai, lapeliai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. (Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus, nepjaustytus, pagal skonį).
Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas. Pavirkite 10 minučių. Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių. Baigdami virti sudėkite prieskonius. Sriuba valgoma su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-09 15:15
nuotrauka tai nelabai estetiskai atrodo, todel kazkaip nevilioja
2010-08-24 18:37
manau kad su svogunais nelabai skanu
2009-12-25 23:28
apsinuodyt galima ir alkoholiu. o kopustu rugstis padeda. na, del grybu, kiek ju ten ideta, tik del kvapo.
2009-10-07 19:37
cia apsinuodyjimui o ne nuo jo
2014-11-09 13:54