Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais

Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sultinys, jautienos, 2 litrai
  • Rauginti kopūstai, 1 litras
  • Grybai, džiovinti, 20 gramų
  • Juodieji pipirai, žirneliais, 4 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Lauro lapai, lapeliai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Džiovintus grybus išmirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirusius grybus supjaustykite pailgais gabalėliais. (Grybus galima į sriubą dėti ir nevirtus, nepjaustytus, pagal skonį).
Užkaiskite jautienos sultinį ir į jį sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas. Pavirkite 10 minučių. Sudėkite kopūstus, grybus ir virkite dar 10 minučių. Baigdami virti sudėkite prieskonius. Sriuba valgoma su grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gmo
2014-11-09 13:54
isvaizda.................
grybu sriuba
2011-02-09 15:15
nuotrauka tai nelabai estetiskai atrodo, todel kazkaip nevilioja
Monika
2010-08-24 18:37
manau kad su svogunais nelabai skanu
as genijus
2009-12-25 23:28
apsinuodyt galima ir alkoholiu. o kopustu rugstis padeda. na, del grybu, kiek ju ten ideta, tik del kvapo.
arcticstar
2009-10-07 19:37
cia apsinuodyjimui o ne nuo jo